Vad är SUP?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är enaktivitetsom har blivit allt mer populärvärldenrunt. SUPgårtillväga att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.How To Stand Up Paddle Board - SUP Basics - YouTube

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din SUP i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.

Stand Up Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevantpaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avStandUpPaddle om du har valt enSUP board som ärtill för din SUP aktivitet.Paddelbrädaär tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är gjord för högre fart, har bättre glid och är bättre att ha om du vill slippapumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den smartapaddelbrädanär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddle.Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten stand up paddle.

StandUp Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddleboard Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärSUP ett bra val som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *